Oktatói továbbképzés 2024.

Az élelmiszerbiztonság, minőségbiztosítás, élelmiszerhigiénia,
élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal aktuális kérdései

(oktatói továbbképzés 16 órában – 8 óra elmélet, 8 óra gyakorlat)

Időpont:
Elmélet (online): 2024. március 18. 14:00-18:00 és 2024. március 19. 14:00-18:00
Gyakorlat: 2024. március 20. 10:00-18:00
A gyakorlat helyszíne: SZTE MGK Takács Ferenc Képző Központ
(6800 Hódmezővásárhely, Aranyág 6.)
Jelentkezési határidő: 2024. március 11.
Adatvédelmi tájékoztató
Általános szerződési feltételek

A személyes adatok tervezett kezelésének célja: A rendezvény résztvevőivel való kapcsolattartás, információs anyagok továbbítása. A tárolt adatok harmadik fél felé nem kerülnek továbbításra.
Adatvédelmi felelős: Dr. Batka Brigitta



Az esemény betelt, a regisztrációt lezártuk.