alt

A nyári szünet után újra jelentkezik a hazai agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célzó konferenciasorozat, az Agrárakadémia. A soron következő, 2017. október 26-ai esemény témája az agrárágazat aktualitásai, kiemelten a baromfi- és a tejágazatban.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében Agrárakadémia néven nyílt konferenciasorozat indult útjára 2017 tavaszán. A havi rendszerességgel megrendezendő fórumok soron következő eseményének témája az agrárágazat aktualitásai lesznek.

Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár nyitóelőadását követően, a délelőtt folyamán Csorbai Attila elnök-igazgató és Mélykúti Tibor elnök szólalnak fel a baromfi- és a tejágazat aktualitásaival kapcsolatosan.

A rendezvény résztvevőinek – ágazati szereplők, kis- és középvállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek, a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézetei – az előadásokat követő kerekasztal beszélgetések alkalmával lehetőségük nyílik az előadásokkal kapcsolatban kérdéseket feltenni, illetve azokhoz hozzászólni, véleményt alkotni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehetséges.

 

Forrás: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

Cikk megosztása