alt

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében útjára indított Agrárakadémia nyílt konferenciasorozat folytatódik. A havonta megrendezendő fórum az agrárium szakpolitikai irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célozza meg tematikus felépítésben.

A soron következő Agrárakadémia témája a Herman Ottó Napokhoz kapcsolódóan a Nemzeti Vidékstratégia – agrár-környezetgazdálkodás. V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkárt követően, a délelőtt folyamán Mezei Dávid agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár, Gyuricza Csaba főigazgató és Hubai Imre gazdálkodó tartanak előadásokat az agrár-környezetgazdálkodással kapcsolatosan.

A rendezvény résztvevőinek – ágazati szereplők, kis- és középvállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek, a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézetei – a délutáni kerekasztal beszélgetések alkalmával lehetőségük nyílik a délelőtti előadásokkal kapcsolatban kérdéseket feltenni, illetve azokhoz hozzászólni, véleményt alkotni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

 

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása