alt

Ne felejtse el feljegyezni naptárába: 2017. május 10-én veszi kezdetét a madarak és fák napjához kapcsolódóan a Herman Ottó Napok, amelyre idén is színes programokkal készül a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.

A rendezvénysorozat első napján, 2017. május 10-én (szerdán) a Brazilok című film zártkörű vetítésével kezdődik a program. Ezt követi egy kerekasztal beszélgetés a társadalmi felelősségvállalás aktuális kérdéseiről az alkotókkal – M. Kiss Csaba rendezővel, Mécs Mónika producerrel –, valamint Vecsei Miklóssal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökével.

2017. május 11-én (csütörtökön) az agrár-környezetgazdálkodás, a természettel harmóniában élő ember gazdálkodása lesz a téma a soron következő Agrárakadémián.

A napok lezárásaként, 2017. május 12-én (pénteken) – a tavalyi évhez hasonlóan – naplemente túrát szervez az intézet, úti célunk: Budatétény.

A Herman Ottó Napok minden rendezvénye előzetes regisztrációhoz kötött! A regisztrációs felületek elérhetőségét a részletes programmal együtt hamarosan közzétesszük, de már most érdemes feljegyezni a naptárába az időpontokat!

 

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása