alt

2017. április 20-án tartja szokásos éves konferenciáját a Gazdálkodás folyóirat szerkesztőbizottsága, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Gazdálkodás Baráti Köre. Az idei konferencia témája: műszaki fejlesztés az élelmiszergazdaságban.

A konferencia célja, hogy az agrárgazdasági nézőpontra fókuszálva rámutasson a műszaki fejlesztés, és technológiai előrehaladás fontosságára a gazdaságos, hatékony termelés és termék előállítás érdekében. A témakör tudományos igényű feltárása kutatásokon, statisztikai adatok elemzésén és esettanulmányok bemutatásán keresztül történik, így segítve az ágazati szakpolitikai döntéshozók és a gyakorlat közötti párbeszéd erősítését.

A délelőtti plenáris előadások az elmúlt évek műszaki fejlesztésének fő tendenciáit értékelik a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, az előadók külön figyelmet szentelnek a precíziós mezőgazdasággal elérhető előnyök bemutatásának.

A rendezvény résztvevőinek a délutáni kerekasztal beszélgetés meghallgatása után – amelyre neves kormányzati, és ágazati szakemberek kaptak felkérést – lehetőségük nyílik kérdéseket feltenni, illetve véleményt alkotni. A részletes program ide kattintva érhető el.

A rendezvényen résztvevőknek a rendezők kedvezményes előfizetést biztosítanak a Gazdálkodás című tudományos folyóiratra!

A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

 

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása