alt

A Falufejlesztési Társaság Építész tagozata és a Magyar Építőművészek Szövetsége idén ősszel is megrendezi a Csütörtöki Iskola című programsorozatát.  2016. október 13-án Gyulai Iván ökológus "Új makrogazdasági modell(?)" címmel tart előadást.

 

A Csütörtöki Iskola olyan civil fórum, ahol mindenekelőtt az értelmes beszéd, az igényes közgondolkodás módszerével keresik az okokat, magyarázatokat, megoldásokat az adott témakörön belül. A meghívott előadók segítségével betekintenek ezekbe a kutatási területekbe, módszerekbe, és együtt keresik a válaszokat a fenntartható fejlődés, az önfenntartó képesség megteremtésére, a vidéki élet problémáira és lehetőségeire.

A Falufejlesztési Társaság Építész tagozata és a Magyar Építőművészek Szövetség szeptembertől egészen decemberig olyan érdekes témaköröket sorakoztat fel, mint művészet, a nyelvrokonság és hun-hagyományok, valamint a város és vidék. Az új makrogazdasági modellekkel pedig 2016. október 13-án Gyulai Iván ökológus előadásában ismerkedhetnek meg a résztvevők.

 

Forrás: falufejlesztesitarsasag.hu

Cikk megosztása