A 2015. október 15-ei rendezvényen az illetékes minisztériumok és háttérintézményeik szakemberei mutatják be a rendelkezésre álló európai uniós és hazai pályázati lehetőségeket: többek között részletezik a zöldgazdaság fejlesztés lehetőségeit, ismertetik a hazai környezetipar öko-innovációs kínálatát. Emellett a Környezettechnológiai Hitelesítési Rendszerről, valamint a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázati lehetőségiről is tájékozódhatnak az érdeklődők. A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezéshez kattintson ide.

A Millenáris B épületében tartott konferencia második részében a legjobb környezetvédelmi innovációs példákat ismerhetjük meg. Az előadásra jelentkező, előzetes elbírálás alapján kiválasztott vállalatok mutatkoznak be környezetvédelmi, innovatív, környezetvédelmi terméküket, eljárásukat, szolgáltatásukat.

Az egynapos konferenciát az Ökoindustria szakkiállítás kísérőrendezvényeként valósítják meg, amely kiváló lehetőséget biztosít az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások bemutatására, továbbá az információcserére és szakmai együttműködések fórumaként is szolgál.

A rendezvény részletes programja elérhetó a csatolmányból.

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása