2015. szeptember 23-án az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) ünnepélyes miniszterelnöki megnyitójához illeszkedve, Szelíd térségfejlesztési modellek a gyakorlatban című szakmai rendezvénnyel várja az érdeklődőket a Herman Ottó Intézet.  Az eseményen az intézet által koordinált és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által támogatott helyi gazdaságfejlesztést célzó program eredményeit mutatják be.

A program a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék és a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településeinek fejlesztését célozta, úgy hogy legalább 25 gazdaságfejlesztési célú, kisléptékű fejlesztés valósuljon meg helyi szereplők, mikro- és kisvállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek, szövetkezetek kezdeményezésére, amelyek illeszkednek a 2014. és 2020. közötti európai uniós fejlesztési időszak operatív programjainak céljaihoz és jó gyakorlatként országosan mintául szolgálhatnak a helyi gazdasági szereplők számára.

A program előkészítése, koordinációja és végrehajtása során számos tapasztalatot szereztek, melyet különösen az előttünk álló európai uniós fejlesztési ciklus sikeres lebonyolítása érdekében érdemes közösen megvitatni.

A konferencia időpontja:
2015. szeptember 23. (szerda) 9.00 órától

 

A konferencia helyszíne:

Hungexpo, Konferencia Központ, Konferencia terem (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szakmai programmal kapcsolatos információkért kövesse figyelemmel az ikszt.hu honlapot!

 

REGISZTRÁCIÓ

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása