A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI), valamint a Völgy Hangja Fejlesztési Társaság Közhasznú Egyesület Megújuló energia a szakképzésben – a LEONARDO Innováció Transzfer Program SEE-REUSE projekt eredményeinek bemutatása címmel konferenciát szervez március 30-án, a Földművelésügyi Minisztériumban.   

A konferencia célja tematikus előadásokon, valamint a SEE-REUSE projektben készült tananyagok bemutatásán keresztül felhívni a figyelmet a klímaváltozás, valamint a megújuló energiaforrások fontosságára.

A konferencián való részvétel térítésmentes, de a helyszín korlátozott befogadó képessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a konferencián történő részvétel kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben a szervezők a regisztrációját visszaigazolták.

Az esemény programja elérhető a csatolmányban.

Kérjük, hogy részvételi szándékát az elektronikus űrlap kitöltésével legkésőbb 2015. március 26. (csütörtök) 17.00 óráig jelezze. A jelentkezési lap elérhető ide kattintva.

 

Cikk megosztása