A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM ) támogatásával, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) koordinálásában Szelíd térségfejlesztési modellek a gyakorlatban elnevezésű program valósul meg.

A program legfőbb célja, hogy a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék és a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településein legalább 25 gazdaságfejlesztési célú, kisléptékű fejlesztés valósuljon meg helyi szereplők (mikro- és kisvállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek, szövetkezetek) kezdeményezésére, amelyek illeszkednek a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési időszak operatív programjainak céljaihoz és jó gyakorlatként országosan mintául szolgálhatnak a helyi gazdasági szereplők számára.

A helyi gazdaságfejlesztést célzó programsorozatra jelentkező szervezetek pályázatának  formai és előzetes tartalmi értékelése megtörtént, a beérkezett pályázatok feldolgozása befejeződött. A Bíráló Bizottság a formai szempontok alapján befogadott jelentkezésekről - a felhívásban közzétett bírálati időponttól eltérően - 2015. március 4-én dönt.

A formai okokból elutasított pályázatokat benyújtó szervezeteket a NAKVI e-mail útján értesíti.

Cikk megosztása