Ahogyan a magyar közmondás tartja: "Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt." A gyógyítás mindig sokkal drágább a megelőzésnél. Az egészségtudatos ember nemcsak akkor gondolkozik el az életmódváltáson, amikor már komoly betegség ad rá okot, hanem megelőzés céljából fogyasztja a természetes alapanyagokból készült ételeket, termékeket.

A Vidék Mustrán palackba zárt egészséget találunk. Az üvegekben mustár-, máriatövis-, mák-, len-, kapor-, szőlő-, sárgabarack-, kender-, tök-, dióbél- és csipkebogyóolaj sorakozik, amelyek hosszú távon mellékhatások nélkül fejtik ki számos előnyös élettani tulajdonságukat.

A gyümölcs- és zöldségmagok a természet ajándékai, amelyek általános jellemzője, hogy sejttápláló és regeneráló hatásúak, nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdagok, A-, D-, E-, K-vitaminokat tartalmaznak, így vérképzőek és csonterősítőek, valamint magas antioxidáns-tartalmuknak köszönhetően rákellenes hatást fejtenek ki, és mindemellett mindegyiknek megvan a maga varázsereje - árulta el a Kun Cseppek gyártója.

Kiemelte: a mustármagolaj helyileg, a bedörzsölt területen javítja a vérkeringést, segíti a gyógyulást és szűnteti meg a fájdalmakat.  A csipkebogyóolaj magas C - és B-vitamin-tartalmának köszönhetően regenerálja az ér és a bőr szöveteit, és közismert immunrendszer-erősítő hatásáról. Egyre ismertebben cseng a máriatövis neve is, amely az epe-, máj-, hasnyálmirigy-problémákra nyújt megoldást, a méregtelenítés csodaszere.  A pajzsmirigyműködést a sárgabarack magjának olaja szabályozza és segít a stressz oldásában. Káliumot, kalciumot, foszfort és D-vitamint tartalmaz a mákolaj, amely egyszerre garantálja a csontok egészségéhez szükséges vitaminokat és emellett nyugtató hatású is.  A megfelelő koleszterinszint elérésében az erős antioxidáns hatású szőlőmagolaj segíti szervezetünket. A dióolaj immunerősítő hatású, a csontokra is jó hatással van, magnéziumtartalma miatt pedig a fáradtság elűzésére is kiválóan alkalmas. A hasnyálmirigy működését a kapormagolaj szabályozza, így a cukorbetegségre is jótékony hatással van. Az immunrendszer erősítését és a szervezet táplálását mesterfokon végzi a homoktövis olaj, a lenmagolaj pedig ötven százalékban tartalmaz Omega3 zsírsavat, így hosszú távon meg tudja tisztítani az érfalakat. A lenmagolaj képes az élősködőket kiűzni szervezetünkből, míg a tökmagolaj hasznos látásjavító, valamint delta-7 fitoszterol és szeléntartalmának köszönhetően enyhíti a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket.

„Olajainkat hidegsajtolással nyerjük, így nem sérülnek, illetve bomlanak le a telítetlen zsírsavak és vitaminok, így megőrzik a magok gazdag és értékes hatóanyagtartalmát” - tette hozzá.

Vállalkozásukat 2011-ben indították el Karcagon, amely jelenleg családjuk három tagjának ad munkát. A növényeket, amelyek magjából olajaikat préselik, saját biominősítésű földjeiken termesztik, így garantáltan egészséges, százszázalékos, hidegen sajtolt, extra szűz termelői gyógynövényolaj segíti testünk regenerálódását, immunrendszerünk erősödését.

Panaszainkkal ne restelljünk bizalommal hozzájuk fordulni, standjuknál a Vidék Mustrán választ kapunk kérdéseinkre.

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása