A Magro.hu online mezőgazdasági piactér szeptember elején, négy helyszínen egész napos rendezvényen kínál tudást azon mezőgazdasági termelőknek, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival. Emellett több hasznos téma is napirendre kerül az ártárgyalásoktól a 2014-2020-as Vidékfejlesztési Programon és a pályázati lehetőségeken, valamint pályázatíráson át a mezőgazdasági épületek korszerűsítésének lehetőségéig.

A rendezvényre a fő témát jelentő online mezőgazdasági kereskedelem mellett olyan további területekkel kapcsolatban hívtak meg előadókat a rendezvényre, amelyek révén a résztvevők mindenképpen gazdagabban távozhatnak a konferenciáról. A konferencián gyakorlati példákon keresztül mutatják be a gazdáknak, hogyan és hol tudják termékeiket, szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez. Szó lesz az internetes kereskedelem törvényes hátteréről, szabályokról, a termékhirdetések ideális elhelyezéséről, az AdWords-megjelenésekről, a honlapkészítésről, az internetes fizetési garanciáról, valamint a különböző tartalmak elkészítéséről. A résztvevők tippeket kaphatnak arról is, hogyan növeljék forgalmukat kapcsolataikon keresztül az eddigieknél hatékonyabban. A nap végén a résztvevők ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

A képzéseknek 2014. szeptember 2-án Hajdúböszörmény, szeptember 4-én Szeged, szeptember 9-én Györköny, szeptember 11-én pedig Budapest adott otthont. A rendezvények minden helyszínen 9.30-tól 14.30-ig tartanak. A résztvevők között minden helyszínen kisorsolnak egy értékes ajándékot.

További információk a www.magro.hu honlapon érhetőek el. Jelentkezni ide kattintva lehet.

 

Forrás: magro.hu

Cikk megosztása