A nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2014 B kódszámú pályázat nyerteseinek a támogatási döntésről szóló kiértesítő levelében előírt adatközlési és nyilatkozattételi határidőt 2014. május 9-ről 2014. május 12-re módosította a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (a továbbiakban: NAKVI).

Az adatközlés véglegesítésére és a nyilatkozat megtételére 2014. május 12. hétfő 24 óráig van lehetőségük a támogatásban részesült pályázóknak a NAKVI honlapján elérhető elektronikus pályázatkitöltő felületen:
http://www.nakvi.hu/app/hungarikum/index_main.php

Az elektronikus felületen az adatközlés véglegesítése után van lehetőség a támogatás elfogadásáról szóló nyilatkozatot és mellékleteit kinyomtatni.

A cégszerűen aláírt nyilatkozatot, a NAKVI honlapjáról letöltött átláthatósági nyilatkozattal együtt, 3 db eredeti példányban legkésőbb 2014. május 14-ig kell megküldeni a NAKVI (1223 Budapest, Park u. 2.) részére 1 db zárt borítékban, tértivevényes ajánlott küldeményként.

 

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása