A Vidékfejlesztési Minisztérium a magyarországi nemzetipark-igazgatóságokkal önálló standon jelenik meg a február 27. és március 2. között rendezett Utazás Kiállításon, ahol a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI), illetve a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) is bemutatkozik. A kiállítás négy napján az Intézet más-más igazgatóságai jelennek meg kiadványaikkal, munkatársaikkal. Csütörtökön az MNVH, pénteken a Vidékfejlesztési Igazgatóság és a Szakképző Iskolai Hálózatkoordinációs Igazgatóság, szombaton és vasárnap pedig a Képzési és Szaktanácsadási Igazgatóság munkatársai várják az érdeklődőket (szombaton a szaktanácsadással, vasárnap a szakképzéssel foglalkozó kollégák képviselik az Intézetet).

A Vidékfejlesztési Igazgatóság keretén belül működő Magyar Falusi és Zöldturizmus Programiroda hivatalosan meghívottja a kiállítással egy időben, a Hungexpo G pavilonjában zajló BringaExpónak is. Ennek részeként február 28-án 12 és 15 óra között az aktív turisztikai minősítő rendszerekről terveznek szakmai eszmecserét, többek között a programiroda munkatársainak előadásával. A rendezők kérik a részvételi szándék jelezését az [email protected] címen.

A kiállításon LEADER Helyi Akciócsoportok is részt vesznek: a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Egyesület munkatársaival az A pavilon 204 K Standján találkozhatnak, a Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület pedig az A pavilon 308 standján várja az érdeklődőket.

 

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása