TÁJÉKOZTATÓ PARTNEREK RÉSZÉRE

 

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI), mint Országos Szaktanácsadási Központ (OSZK) 2014. február 1-től lehetőséget biztosít szakmai partnerei számára, hogy a 2013. évhez hasonlóan részt vegyenek a szaktanácsadók éves, kötelező továbbképzésében, rendezvények, programok és képzések bonyolításával.

Kérjük eddigi és jövőbeni partnereinket, hogy a következőkben az „Adatlap 2014.doc” formanyomtatványon szíveskedjenek bejelenteni programjaikat. Az adatlap a tájékozató után letölthető.

Kizárólag azokat a programokat fogadja be a NAKVI, amelyek adatlapját legalább két héttel a rendezvényt megelőzően elküldték a [email protected] e-mail címre.

Az ajánlott programot OSZK-nak joga van minősíteni, és ha azt megfelelőnek találja, befogadja és felveszi a szaktanácsadók éves kötelező képzéseinek sorába, és visszaigazolást küld az érintett szervezet részére.

A szaktanácsadók részvételét a rendezvényen/képzésen a NAKVI munkatársa ellenőrzi, amelynek biztosításában a rendező szervezet segítséget nyújt.

 

TÁJÉKOZTATÓ SZAKTANÁCSADÓK RÉSZÉRE

 

Az agrár-szaktanácsadói tevékenység engedélyezéséről szóló 90/2009. (VII. 24.) FVM rendelet 6. §-ában foglaltak alapján, az éves továbbképzéssel és vizsgával kapcsolatosan a Szaktanácsadói Névjegyzékben szereplő szaktanácsadókat a 2014. évi, szabadon választható képzésekről tájékoztatjuk.

Partnereink által ajánlott és a képzési listába felvett programokról a szaktanácsadókat e-mailen tájékoztatjuk. A képzések listája a cikk alján letölthető „Képzések listája_2014.pdf” dokumentumban található.

A képzéseken való részvétel – a képzés szervezőjétől függően – lehet térítésmentes vagy önköltséges.

A továbbképzések sorába felvett rendezvényeken minden esetben megtalálható a NAKVI jelenléti íve. A részvétel azon szaktanácsadónak fogadható el, aki a NAKVI jelenléti ívén nevét olvashatóan kitöltötte,  névjegyzékszámát pontosan megadta és aláírta.

A 2014. évi továbbképzésről szóló 38/2014. (VI.4.) IH közlemény itt érhető el.

 

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása