NAKVI közlemény

 

Módosult a HUNG-2013 pályázat nyerteseinek adatközlési határideje!

 

A nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2013 kódszámú pályázat nyerteseinek a támogatási döntésről szóló kiértesítő levelében előírt adatközlési és nyilatkozattételi határidőt 2014. január 30-ról 2014. február 5-re módosította a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (a továbbiakban: NAKVI).

 

Az adatközlés véglegesítésére és a nyilatkozat megtételére 2014. február 5-ig van lehetőségük a támogatásban részesült pályázóknak a NAKVI honlapján elérhető elektronikus pályázatkitöltő felületen: http://www.nakvi.hu/app/hungarikum/index_main.php).

 

A véglegesítés után kinyomtatott és a cégszerűen aláírt vagy a képviseletre jogosult által aláírt nyilatkozati lapot 1 eredeti és 2 másolati példányban, a véglegesítést követő 1 munkanapon belül, legkésőbb 2014. február 6-án szükséges postára adni a NAKVI (1223 Budapest, Park u. 2.) részére 1 db zárt borítékban, tértivevényes ajánlott küldeményként.

 

2014. január 30.

Cikk megosztása