A Vidékfejlesztési Minisztérium, a NAKVI, valamint az MNVH a tavalyi sikeres akció után idén ismét ajándékokat gyűjtött a Nemzeti Vidékfejlesztési Napon nehéz helyzetben lévő családok számára.

2012-ben a hodászi roma közösség kapta a csomagokat, idén pedig – az Echo TV és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének csatlakozásával - a vidéken élő, rászoruló nagycsaládok részére juttatják el az ajándékokat.

December 20-án Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter adta át a december közepén megtartott III. Nemzeti Vidékfejlesztési Napon összegyűlt ajándékokból, a NAKVI által felajánlott használt laptopból, valamint egy fenyőfából álló csomagot a hatgyermekes Gönczi családnak Karcagon.

Az ajándékcsomagok mellett az Angyalküldő Szolgálathoz pénzadományokat is várnak a szervezők. Csatlakozzon Ön is az Angyalküldő Szolgálathoz, segítse a nélkülözni kényszerülő sokgyerekes, tanyákon élő családokat, így meglepetéscsomagokat varázsolhatunk a karácsonyfák alá. Megtudhatja azt is, hogy kikhez jutottak adományforintjai. Számlaszám: 11705008-20477639; a számla megnevezése: Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

 

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása