Tájékoztatjuk, hogy előzetes nyilvántartásba vétel kezdeményezésére október 7-14. napja között van lehetőség. Tekintettel arra, hogy 2013. évben utolsó alkalommal kerülnek kiírásra projektötleti felhívásaink, így az MNVH Elnöksége úgy döntött, hogy az előzetes nyilvántartásba vétellel kapcsolatos értékelési folyamatot felgyorsítja, így lehetőséget biztosít arra, hogy a felület lezárását követően, október 16-ától projektötlet benyújtására is sor kerülhessen.

Az MNVH Elnöksége 2013. október 16-án meghozza döntését az elektronikusan benyújtott kérelmek ügyében. Azon kérelmezők esetében, akiknek az elektronikusan benyújtott kérelmük megfelelő volt az Elnökség lehetőséget biztosít arra, hogy projektötletüket elektronikus felületünkre feltöltsék, az előzetes nyilvántartásba vételi kérelem formai és tartalmi elbírálását megelőzően.

Projektötlet benyújtására a http://www.mnvh.eu/nyilvantarto/index_main.php honlapon keresztül egészen 2013. október 20. 23:59 percig van lehetőség. A felhívások, illetve a kapcsolódó dokumentációk a www.mnvh.eu honlapon, a „Projektötleti felhívások” menüpont alatt érhetők el.

A projektötletek megvalósítása szempontjából fontos kiemelni, hogy valamennyi projektötlet lebonyolítására 2014. január 1-jétől egészen 2014. május 31-ig van lehetőség.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a benyújtási időszakban (2013. október 1-20. között) legfeljebb öt projektötlet benyújtására van lehetőség, egy projektötleti témában (rendezvény, vagy ismeretátadás, vagy kiadvány) pedig legfeljebb három projektötlet nyújtható be. A projektötletek benyújtásakor érdemes figyelembe venni, hogy projektgazdánként egy naptári évben legfeljebb 9 millió forint összegű finanszírozás vehető igénybe, valamint azt is, hogy egy projektötlet megvalósításával kapcsolatban a kiíró legfeljebb nettó 2 millió forint összeget térít meg a közbeszerzési partnereken keresztül.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a projektötletek elbírálásának előfeltétele, hogy az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet papír alapon az elektronikus véglegesítést követő egy munkanapon belül, a kötelezően csatolandó mellékletekkel együtt Intézetünk részére megküldjék. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelem végső elbírálására kizárólag a kérelem papír alapon történő beérkezését követően kerül sor.

Fentiek alapján tehát projektötletek befogadására abban az esetben kerülhet sor, amennyiben az előzetes nyilvántartásba vételi kérelem mind formai, mind tartalmi szempontból a végső értékelés során maradéktalanul megfelel.

Bármely felmerülő kérdés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal a 06-1/362-8120 telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen!

 

Forrás: NAKVI

Cikk megosztása