Kommunikációs ügynökségek, általános vagy szakosodott médiaszervezetek, nem kormányzati szervezetek és közigazgatási szervek nevezését várja október 21-éig, délig az Európai Bizottság a Közös Agrárpolitika (KAP) kommunikációs díjára. Csak olyan projekttel lehet jelentkezni – függetlenül attól, hogy lezárult-e vagy folyamatban van –, amelynek megvalósítása 2011. január 1-jén vagy azt követően kezdődött. Nem szükséges, hogy a nevezni kívánt projekt közvetlenül kapcsolódjon a KAP-hoz, de szakpolitikai területeinek egy vagy több aspektusát érintenie kell. Összesen három kategóriában lehet indulni:

  • kommunikáció az ágazati szereplők felé;
  • kommunikáció a nagyközönség felé;
  • innovatív kommunikáció.

Kategóriánként három jelölt kerül be a döntőbe: ők meghívást kapnak a 2013. december 9-én, Brüsszelben tartandó díjátadó ünnepségre, ahol bemutathatják projektjeiket a kommunikációs szakemberekből álló hallgatóságnak. A díjátadón kiosztják még a zsűri különdíját és egy, a nagyközönség által odaítélt díjat is.
További információk, a részletes szabályok és a nevezési űrlap magyarul is elérhető az Európai Bizottság KAP kommunikációs díjról szóló honlapján, ide kattintva.

Forrás: Európai Bizottság

Cikk megosztása