Bővebb információ az eseményről az alábbi linken keresztül érhető el: http://www.omek2013.hu/hu/tartalom/altalanos-informaciok

Mindezekre való tekintettel, az előzetes tervek szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium árkádja alatt 2013. szeptember 20. napján megrendezésre kerülő Vidék Mustra rendezvény azonban elmarad.

Az OMÉK keretében megvalósuló Vidék Mustra rendezvény résztvevői számára a Nemzeti Agrárszaktanácsadási Képzési és Vidékfejlesztési Intézet 30 db elárusító pavilont (egy pavilon mérete: 2420 mm magas, 3700 mm széles, 1570 mm mély, a hozzá tartozó pult magassága 720 mm és szélessége 620 mm) biztosít a Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) G pavilonjában (lásd a mellékelt térképen).

Jelentkezni elektronikus úton lehet a felhívás szövege alatt található jelentkezési lap kitöltésével, valamint az adott dokumentum cégszerű aláírással, bélyegzővel ellátott formátumban történő visszaküldésével az [email protected] e-mail címre, legkésőbb 2013. augusztus 7. (szerda) napjáig.

Kiállítók számára a jelentkezés alapfeltétele, hogy a termékeit Magyarországon, magyar alapanyagokból állítsa elő és magyar címkével lássa el. Kézművesek számára a jelentkezés alapfeltétele, hogy a termék Magyarországon készüljön. A jelentkezéssel egyidejűleg az árusító kötelezettséget vállal arra, hogy pavilonját elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű áruval látja el a rendezvény teljes időtartamára (2013. szeptember 18. 8:00 órától – 2013. szeptember 22. 19:00 óráig), emellett tudomásul veszi, hogy a rendezvényen való részvétel feltétele az OMÉK Általános Szerződési Feltételeiben és az Általános Üzemelési és Műszaki Szabályzatban (http://www.omek2013.hu/hu/tartalom/letoltheto-dokumentumok) rögzítettek megismerése, elfogadása és betartása, valamint a megfelelő hatósági engedélyekkel való rendelkezés.

Szíves tájékoztatásul jelzem továbbá, hogy a fent megjelölt feltételek kizárólag a Vidék Mustra – OMÉK 2013-ra jelentkezőkre érvényesek. A Magyar Turizmus Zrt.-nél korábban már leadott és visszaigazolt OMÉK 2013 kiállítói jelentkezéseket nincs lehetőség visszamondani. Amennyiben a Vidék Mustra – OMÉK 2013 keretén belül is meg kíván jelenni termékeivel, úgy jelen felhívás mellékletét képező jelentkezési lap kitöltésével nyílik lehetősége benyújtani jelentkezési igényét.

 

A kiállítói megjelenéssel kapcsolatban felmerülő költségek az alábbiak:

  • A rendezvényen való megjelenés díja nettó 60.000,- Ft + ÁFA/5 nap/pavilon
  • Elektromos csatlakozási lehetőség és a vízvételi lehetőség kiépítésének költsége a felmerülő igények alapján kerül megállapításra
  • Mosdó használati lehetőség: ingyenes
  • Hűtő bérlése: nettó 10.000,- Ft + ÁFA /5 nap/db
  • Amennyiben saját hűtővel rendelkezik, úgy annak használatára is lehetősége nyílik
  • A rendezvényre való felutazás, esetleges szállás költségei
  • Parkolási díj egyeztetés alatt

 

Ezúton tájékoztatom, hogy a pavilon előkészítésére, kialakítására valamint a termékek helyszínen történő elhelyezésére kizárólag 2013. szeptember 17. napján délután 17:00 órától este 20:00 óráig van lehetőség, tekintettel arra, hogy 2013. szeptember 18. napján már a vásárlóközönség előtt nyitja meg kapuit a 76. OMÉK.

 

Szíves tájékoztatásul jelzem továbbá, hogy a jelentkezési lapot beküldőknek minden esetben írásos visszaigazolást küldünk!

Cikk megosztása