A Magas-Bakony TDM Nonprofit Kft. is képviseltette magát a 2013. február 28. és március 3. között megrendezett 36. Utazás Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon Budapesten. A Magas-Bakony turizmusát bemutató nonprofit cég a Bakony és Balaton Térségi TDM-mel együttműködve, a Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság standján állított ki.

A társaság a TDM-ben szintén tulajdonos Bakony Szíve Turisztikai Szövetséggel közösen „Ajánlatok a Magas-Bakonyból” címmel új kiadványt is megjelentetett a neves vásár alkalmából, amely a két szervezetben tagsággal rendelkező szolgáltatókat, a látnivalókat és a legjelentősebb rendezvényeket mutatja be az érdeklődőknek. A prospektus a térségben létrejött partnerség és együttműködési szándék első kézzel fogható bizonyítéka, ugyanis hosszú idő után először jelennek meg egy közös kiadványban a TDM-ben és az egyesületben tagsággal rendelkező szolgáltatók, akik számára a megjelenés térítésmentes volt. A kiadvány oldalain a megújult Zirccel, a közelmúltban lezárult és a jelenleg is zajló fejlesztések eredményeivel is meg lehet ismerkedni.

A Magyar Természettudományi Múzeum Bakonyi Természettudományi Múzeuma külön attrakcióval is készült a vasárnapi napra: „A Balaton-felvidék kráter-tavának hagyatéka”, valamint „Apró csodák a mikroszkóp alatt” címmel különleges ősmaradványokat, fosszíliákat mutatnak be. Értékes nyereményekkel is gazdagodhattak azok a látogatók, akik részt vettek a stand nyereményjátékában: belépőjegyet kaphattak az OSZK Reguly Antal Műemlékkönyvtárba és a Magyar Természettudományi Múzeum Bakonyi Természettudományi Múzeumába, részt vehetnek a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház kézműves foglalkozásán és megtekinthetik a múzeumot, vagy megnyerhették a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság ajándékcsomagját.

Forrás: „A Bakonyért” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület

Cikk megosztása