2012. szeptember 20-én ünnepélyesen átadták az Urbán Vendégházat Hangonyon. A beruházást a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyének turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtott támogatása segítette.

A megnyitóra meghívást kaptak a turisztikai szolgáltatásban érintett helyi vállalkozók, mikrotérségi vezetők, szakemberek, valamint az Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület képviselői. A LEADER Helyi Akciócsoport elnöke, Hangonyi László köszöntőjével kezdődött meg az ünnepség: bevezetőjében elmondta, hogy a térségben a gazdasági szerkezetváltáshoz, a vidéktől nem idegen falusi turizmus újraélesztéséhez elengedhetetlen olyan magas színvonalú szálláshelyek kialakítása, mint az Urbán Vendégház.

A szálláshely megszentelése után Urbán Adrienn rövid ismertetőjében elmondta, hogy mind a tervek, mind a megvalósítás alatt törekedtek a magas minőség megteremtésére, majd ennek bizonyítására bemutatta a megjelenteknek a beruházást. Az ünnepség állófogadással zárult.

Forrás: Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület

Cikk megosztása