Elindult a jelentkezés a Legnépszerűbb borvidéki Település címért! A „Koccintás 2012” verseny időpontja 2012. szeptember 1. (szombat), 16 óra. Az esemény fővédnöke: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

Az esemény elkötelezett támogatói a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, valamint a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.

Egy ilyen esemény minden bortelepülés számára alkalom, lehetőség értékei felmutatására, hogy egy vidám játék során még ismertebbé válhasson az ország legnépszerűbb borvidéki településeként.

Az eseményre bárki jelentkezhet szervezőként, amelyhez csak egy egyszerű jelentkezési lapot kell kitölteni. A jelentkezési lap a csatolmányok között vagy a www.koccintas.hu/files/jelentkezes.pdf oldalon elérhető, illetve az [email protected] e-mail címen vagy a 06 -1-269-12-76-os fax számon igényelhető. A részvétel díjmentes!

A kitöltött jelentkezési lapot az [email protected] e-mail címre vagy a 06-1-269-12-76-os faxszámra kell elküldeni 2012. augusztus 24-ig.

Jelentkezzen és gyűjtsön minél több borkedvelőt a koccintáshoz. Ehhez mi is minél több segítséget szeretnénk megadni településének.

Bővebb tájékoztató a csatolt felhívásban és tájékoztatóban található.

Cikk megosztása