Idén is a Csabai Kolbászfesztivál programjának részeként rendezik meg az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítást. Az esemény - amelyet már a tizenötödik alkalommal tartanak meg - mára a térség egyik legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává vált.

A magas látogatottság a kiállítók számára nagy lehetőséget jelent, akik többek között kóstoltatásokon keresztül ismertethetik meg termékeiket, amelyeket közvetlenül a kiállításon is értékesíthetnek.

Az expó a következő témákra épül: húselőállítás és -feldolgozás; alap-, félkész- és késztermékek; élelmiszerek, különös tekintettel a kolbászok széles választékára; üdítő és szeszes italok; egyéb élelmiszerek; állattartási, valamint mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások.

A kolbászfesztivált egy másik rendezvény, a hetedik alkalommal megrendezendő Turisztikai Kiállítás kíséri. Itt a kiállítók Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálatát vonultatják fel, utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései kínálják ajánlataikat.

A szakkiállítások mellett Általános Kiállítást is tartanak, amelyen különféle fogyasztási cikkeket, valamint a lakosságot érintő szolgáltatásokat mutatnak be.

Forrás: Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület, beol.hu

Cikk megosztása