Új Széchenyi-terv (ÚSZT) InfoPont jött létre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántházán, a Kistérségi Üzleti Szolgáltató Központban. Az InfoPont Nagy-Kovács Ádám foglalkoztatási koordinátor vezetésével július 25-én kezdte meg a működést. A pályázati információk terjesztését a Közép-Nyírségi TKT

Gyerekesély program foglalkoztatási projektelemének munkatársai vállalták fel. Így azok az ügyfelek, akik fejlesztéseket terveznek, a lakóhelyük közelében juthatnak a legfrissebb információkhoz.

A gyermekesély program részeként a munkatársak felmérik a helyi fejlesztési igényeket és lehetőségeket, és a pályázati információkat személyre szabottan juttatják el az érintetteknek.

Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatát az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ koordinálja. A hálózatban dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. A közreműködő szervezet révén a továbbiakban is folyamatosan biztosított lesz az InfoPontok naprakész tudása.

Forrás: Közép-Nyírségért és Rétközért Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Cikk megosztása