Elindult a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) online foglalási rendszere, amelyet a FATOSZ a falusi turizmus igényeinek megfelelően fejlesztett ki. Ez a rendszer teljesen új és különbözik a többi foglalási rendszertől, hiszen a FATOSZ összes megyei szervezetét magában foglalja, így a

folyamatosan bővülő weboldalon már minden megye, és azon belül számos település szálláshelyei is szerepelnek, vendégházak és apartmanok egyaránt.

A vendégek könnyedén tudnak válogatni a szállások között. Minden házról és azok környékéről részletes leírást olvashatnak és külső-belső képeket nézhetnek meg. Sok helyen rengeteg szabadidős tevékenységet is folytathatnak a vendégek, mint például: lovaglás, vadászat, horgászat, kézműves foglalkozás, strandolás. Van ahol kemencében készült vagy bioételeket fogyaszthatnak. Állatokat pedig szinte mindenhol láthatnak a ház körül. Az oldalon ezek a szolgáltatások is részletesen fel vannak tüntetve mindegyik szálláshelynél.

A honlap dinamikusan fejlődik, és folyamatosan frissítik az aktuális programokkal, a hónap térségével, szálláshelyével, és természetesen a mindig bővülő szálláskínálattal is.

A szolgáltatást a www.falusiturizmus.eu honlapról lehet elérni.

Forrás: FATOSZ

Cikk megosztása