Gyakornoki programot hirdet a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ). Szeptember 1-jétől várják azon turizmus-vendéglátást tanuló főiskolai hallgatók jelentkezését, akiket érdekel a vidék értékeinek bemutatása.

A FATOSZ ösztöndíjat, kapcsolatépítési lehetőséget, fiatalos környezetet és változatos munkát kínál. A résztvevők ott lehetnek gasztronómiai és folklórrendezvényeken, hoszteszként országos szakmai rendezvényeken, valamint betekintést nyerhetnek az online marketing és az internetes jegyfoglalási rendszerek rejtelmeibe is.

A jelentkezőktől minimum három hónapos gyakorlati idő vállalását, rugalmasságot, a szakma iránti érdeklődést és elkötelezettséget, Office-programok (Word, Excel, PowerPoint) ismeretét, valamint az angol nyelv társalgási szintű ismeretét várják el cserébe.

Jelentkezni szeptember 1-jétől az [email protected] e-mail címre küldött magyar nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet Horváth Balázs irodavezetőnek címezve. További információt a 06 1 352 9804 telefonszámon lehet kérni.

Cikk megosztása