Várhatóan októberben megnyílik az a szórakoztató központ a Hajdú-Bihar megyei Hajdúnánáson, amely építésébe egy helyi vállalkozó kezdett. Elképzelésére hatvan százalékos uniós támogatást nyert Pál-Kovács Dezső a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

pályázatán. A beruházás összértéke mintegy 82 millió forint. A kornak megfelelő, modern, kulturált szórakozóhely létrehozása a cél, amelye adott estben nem csupán a fiataloknak nyújt majd kikapcsolódási lehetőséget.

„Hajdúnánás jó adottságokkal bíró település, van gyógyvize, fürdője, nevezetességei, sportcsarnoka, de olyan szórakozási lehetősége, amely a fiatalok igényeit is ki tudná elégíteni, csak kevés van. Ezt a hiányt próbáljuk pótolni a pályázati forrásból megépülő szórakoztató központtal, ahol bowlingozásra, fallabdázásra, a szabadidő egészséges eltöltésére is lesz lehetőség. Igény lenne rá, hiszen az ilyen jellegű szórakozási lehetőség miatt 20-25 kilométert kell utazni, most itt lesz helyben” – mondta a megyei lapnak Pál-Kovács Dezső. Hozzátette: egy településen csak akkor lendül fel az idegenforgalom igazán, ha az ott lévő adottságokat megfelelően ki tudjuk használni, a vendégek számára megfelelő, kulturált szórakozási lehetőséget tudunk kínálni.

A beruházással hat új munkahelyet is teremtenek a településen.

Forrás: Hajdú-Bihari Napló, HA-VER Nonprofit Kft.

Cikk megosztása