A Kérelmezők köre

Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelem benyújtására kizárólag tevékenységükben vidékfejlesztéshez kötődő, vagy azt felvállaló, adószámmal és magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkező szervezetek jogosultak.

A kérelmek benyújtásának módja és helye

A kérelmeket kizárólag elektronikus úton, az e célból működtetett elektronikus felületen elérhető űrlap magyar nyelvű kitöltésével lehet benyújtani. A kérelem benyújtása az http://www.mnvh.eu/ honlapon kezdeményezhető.

A kérelem benyújtásához a Kérelmezőknek működő elektronikus levélcímmel (e-mail címmel) kell rendelkezniük.

Az elektronikus űrlapot jelen felhívásban és a felhívás részét képező útmutatóban közölteknek megfelelően hiánytalanul, a kérdésekre választ adva, valamint a megjelölt mellékletek elektronikus csatolásával, majd az űrlap véglegesítésével lehet benyújtani.

A véglegesített elektronikus űrlapot kinyomtatva, cégszerű aláírással ellátott formában, és a kapcsolódó nyilatkozatokat eredetben mellékelve, tértivevényes, elsőbbségi postai úton, 1 eredeti példányban az alábbi címre kell megküldeni.

VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet
MNVH ÁT
1223 Budapest, Park u. 2.
(A borítékon minden esetben tüntessék fel a kérelem véglegesítése során kapott azonosítószámot – pl: MNVH/2011/0001)

Az előzetes nyilvántartásba vétel további feltétele 3 000 Ft összegű rendszerhasználati díj átutalással történő megfizetése az alábbi, VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet által vezetett fizetési számlaszámra:

10032000-01743276

Kérjük, az átutalásnál a megjegyzés rovatba írják be a kérelem véglegesítése során kapott azonosítószámot: MNVH/2011/0001!
Az átutaláson kívüli más fizetési mód (pl.: a rózsaszín postai csekken történő befizetés), nem fogadható el, ez a kérelmezés érvénytelenségét vonja magával.

A Kérelmezőknek az átutalás elindítását, valamint a nyomtatott elektronikus űrlap és nyilatkozatok postára adását az elektronikus űrlap véglegesítésétől számított 1 munkanapon belül teljesíteniük kell.

A kérelmezéssel kapcsolatban további információ kérhető munkanapokon 8.00 órától 16.00 óráig a (1) 362-8100 információs telefonszámon, illetve a beadási időszak alatt folyamatos jelleggel a [email protected] e-mail címen.

A nyilvántartásba vétel érvényessége 1 évig hatályos. Ez után az előzetes nyilvántartásba vételi eljárást meg kell újítani, ide értve az akkor hatályos rendszerhasználati díj megfizetését.

Beadható előzetes nyilvántartásba vételi kérelmek száma

Jelen felhívásra egy kérelmező kizárólag egy előzetes nyilvántartásba vételi kérelem benyújtására jogosult.

Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelem elektronikus kitöltési határideje

2011. július 11. 23.59 óra

Illetve a továbbiakban az eljárásrenddel összhangban meghatározott módon, 2011. évben több alkalommal. Az eljárásrend elérhető a http://www.mnvh.eu honlapon.

A kérelmek feldolgozásáért felelős szervezet

VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet
Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Állandó Titkársága
1223 Budapest, Park u. 2.
www.mnvh.eu

A kérelmek elbírálása

A benyújtott kérelmeket a beadási határidőtől számított 5 munkanapon belül az MNVH ÁT megvizsgálja, formailag és tartalmilag értékeli.

A formai (érvényességi) ellenőrzés szempontjai:
a) az űrlap kötelező adatainak megfelelő kitöltöttsége,
b) a kapcsolódó nyilatkozatok, dokumentumok megléte,
c) rendszerhasználati díj megfelelő befizetése.

A tartalmi értékelés szempontjai:
a) a kérelmező tevékenységében vidékfejlesztéshez kötődő, vagy azt felvállaló szervezet,
b) a kérelmező által végzett korábbi tevékenységek jellege, valamint a hivatkozott referenciák megléte, hitelessége.

A kérelmek feldolgozásának eredményéről a Kérelmezők elektronikus üzenet formájában, az elutasított Kérelmezők postai úton is - indokolást tartalmazó - értesítést kapnak.
Az elutasított kérelmek hiánypótlására nincs lehetőség, azonban az elutasítás ténye nem akadálya a kérelem átdolgozott, ismételt benyújtásának egy későbbi, arra nyitva álló, meghirdetett benyújtási időszakban.

A ténylegesen nyilvántartásba vett Kérelmezők névjegyzéke az http://www.mnvh.eu honlapon feltüntetésre kerül.

További információk

Jelen felhívás és az útmutató, továbbá az elektronikus felületen található kitöltendő űrlap együttesen képezik az előzetes nyilvántartásba vétel dokumentációját. A felhívás és az útmutató letölthető a http://www.mnvh.eu, http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium, valamint a http://www.umvp.eu honlapokról.

Az előzetes nyilvántartásba vétel elkészítésével és benyújtásával kapcsolatos kiadásokat és költségeket a Kérelmező viseli, az előkészítéssel, jelentkezéssel kapcsolatos eljárásokat a Kérelmező a saját kockázatára teszi meg.

Az ÚMVP Irányító Hatósága, a VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet, az MNVH és az MNVH ÁT kizárja a felelősségét az elektronikus rendszerek hibája, hiányossága, túlterheltsége vagy üzemképtelensége miatti késedelmekért és hiányosságokért.

A Kérelmező a kérelme benyújtásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a benyújtott kérelmében szereplő adatait az MNVH ÁT, a VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet, az ÚMVP Irányító Hatósága, valamint ezen szervezetek szakértői, az ellenőrzésüket, valamint felügyeletüket végző szervezetek és személyek megismerjék, továbbá az általuk benyújtott adatok közzétételre kerüljenek.

Cikk megosztása