Generációváltás az agráriumban, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) félidei értékelése és a vidék-, illetve területfejlesztés jövője lesznek a középpontban a június 14-i rendezvényen.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) a vidékfejlesztés minden érdekeltjét várja az MNVH Nemzeti Fejlesztéspolitikai Fórum 2011-re, amelynek idén a lajosmizsei Geréby kúria ad otthont.

A fórumon felszólalók sorát V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár kezdi, majd Csatári Bálint, az MNVH elnöke beszél a vidéktudomány és a vidékfejlesztés kapcsolatáról. Nyikos Györgyi helyettes államtitkár a fejlesztéspolitika jelenlegi helyzetét és 2014 utáni jövőjére vonatkozó elképzeléseket vázolja majd. A folytatásban az ÚMVP félidei értékelését és az agrárium generációváltásának kérdéseit járják körbe a rendezvényen előadó szakemberek. A fórum végén lehetőségük lesz a résztvevőknek kérdéseket feltenni és véleményt nyilvánítani az elhangzottakkal kapcsolatban.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni június 7-ig lehet a mellékelt jelentkezési lapon.

Cikk megosztása