A Budapesti Corvinus Egyetem Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszéke 2010 őszétől hagyományteremtő céllal rendezi meg Agrárgazdasági Műhelyvitáját, amelynek következő állomására október 26-án kerül sor.

Az aktuális vitatéma ezúttal a Közös Agrárpolitika jövője lesz. A témával kapcsolatos kérdésköröket Dr. Jámbor Attila, egyetemi tanársegéd ismerteti előadásában. A vitát Dr. Csáki Csaba, egyetemi tanár vezeti.

A szervezők úgy gondolják, az előadást követő vita jó alkalom lehet arra, hogy az agrárpolitika tervezésében,
végrehajtásában, oktatásában és kutatásában résztvevő különböző érdekcsoportok -agrárszakemberek, környezetvédők, tanácsadók, egyetemi/főiskolai oktatók, kutatók, stb.- semleges kommunikációs térben találkozzanak, és mélyebben megismerjék egymás véleményét.

A műhelyvita helyszínéül a Corvinus egyetem Fővám téri épületének 3001.2 terme szolgál. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit október 20-ig az [email protected] címre lehet elküldeni.

A vita háttéranyaga alább, a Csatolmányokból tölthető le. A szervezők a vita előtt, és alatt is szívesen fogadnak hozzászólásokat, illetve megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

Cikk megosztása