A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 112/2010. (VII. 15.) közleménye a 112/2009.(VIII.29.) FVM rendelet (továbbiakban: támogatási rendelet) alapján az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében az integrált közösségi és szolgáltató tér kialakítására és működtetésére igénybe vehető támogatások kifizetésének igényléséről az alábbiak szerint módosul.

E közlemény a kihirdetése napján lép hatályba.

További információk megtalálhatóak az VM (www.fvm.gov.hu), valamint az MVH honlapján www.mvh.gov.hu), illetve tájékoztatás kérhető az [email protected] e-mail címen vagy személyesen, illetve telefonon az MVH központ és a regionális illetékességű megyei kirendeltségek Ügyfélszolgálatán.

Amennyiben a közlemény és a vonatkozó jogszabályok között ellentmondás vagy eltérés merül fel, úgy minden esetben a jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Módosult kitöltési útmutató

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 101/2010. (VI.30.) számú MVH Közlemény 8. számú melléklete – a Kitöltési útmutató – módosult! A módosulás a Tételrészletező betétlap 9. 10. pontját érinti.
A módosított mellékletet a 112/2010. (VII. 15.) számú MVH Közlemény tartalmazza, melyet alább, a Csatolmányokban olvashatnak részletesen.

Kérjük, az Integrált Közösségi szolgáltató Tér jogcímre kifizetési kérelmet benyújtó Ügyfeleinket, hogy a módosított Kitöltési útmutatót használják!

*

Kapcsolódó jogcímek:

§ EMVA EMVA III. tengely - A vidéki élet minősége és a vidéki gazdaság diverzifikálása Integrált közösségi és szolgáltató tér

Cikk megosztása