Ezúton ajánljuk a kedves érdeklődők figyelmébe a Nemzeti Civil Alapprogram által meghirdetett pályázati felhívást civil szervezetek működésének támogatására.

A pályázat célja: A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, a projekteket- és szervezeteket megalapozó, kiszolgáló, fejlesztő és adminisztráló, a törvényeknek való megfelelést segítő és a szervezet cél szerinti tevékenységek érdekében felmerült kiadások támogatása.

Támogatásra jogosultak:
a) társadalmi szervezetek vagy alapítványok, amelyeket a bíróság 2008. december 31-ig
jogerősen nyilvántartásba vett, és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak
megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják,
b) a Dél-alföldi régióban (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyékben) van a székhelyük, valamint
c) az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) regisztráltak a
pályázati útmutató 4.1 pontja szerint.

A támogatás a pályázó által a pályázatban megjelölt, 2010. június 1. és 2011. május 31. közé eső időszakban felmerült működési költségeihez és ugyanezen időszakban működéséhez kapcsolódó tárgyi eszköz beszerzéséhez nyújtott vissza nem térítendő támogatás.

Igényelhető maximum összeg 7 000 000 Ft

Beadási határidő: 2010. március hó 22 nap 24.00 óra

Benyújtás módja: Azon szervezetek, amelyek 1 200 000 Ft vagy azt meghaladó támogatási összegre pályáznak, kizárólag elektronikus úton nyújthatják be pályázatukat! A pályázat benyújtását megelőzően minden, regisztrációval nem rendelkező pályázónak (papíros pályázat és elektronikus pályázat beadás esetén is) a www.esza.hu honlapon regisztrálnia kell magát az internetes pályázatkezelő rendszerben (EPER), melyhez rendelkeznie kell egy érvényes elektronikus levélcímmel (e-mail cím). A regisztrációval és a Regisztrációs Nyilatkozat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati útmutató 4.1. pontja tartalmazza.

A papíralapú pályázatot és a Regisztrációs Nyilatkozatot az alábbi postacímre kell beküldeni: ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatóság 1590 Budapest, Pf.: 102. vagy személyesen leadni legkésőbb a beadási határidő napján 16.00 óráig az alábbi címen: ESZA Nonprofit Kft. Hazai Programigazgatóság 1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület, II. emelet

A pályázattal kapcsolatos nyomtatványokat és pályázati felhívást az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
http://eper.esza.hu/eperportal/pages/template1.aspx?page=searchcategory&...

Bővebb információt a www.nca.hu illetve az www.esza.hu weboldalakon kaphat.

Forrás: Körösök Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft.

Cikk megosztása