Huszadik számához érkezett honlapunk exkluzív tartalmakat közlő e-mail hírlevele.

A Vidékjáró lassan egy éve kínálja a honlap tematikájához kötődő, de annál magazinosabb formában és tartalommal jelentkező cikkeit.

Az alapvetően minden második csütörtökön megjelenő periodikával az volt a célunk, hogy bővebb terjedelemben foglalkozzunk az ÚMVP mindennapi működése kapcsán felmerülő témákkal: kezdeményezésekkel, személyiségekkel, szervezetekkel és minden egyébbel, ami a manapság egyre izgalmasabb perspektívákkal bíró vidéki életmóddal kapcsolatos lehet.

Minden szám két-három hosszabb saját anyaggal, interjúval, tudósítással, háttéranyaggal, vagy összefoglalóval jelentkezik. Állandó rovatainkban mindig bemutatunk egyet hazánk 96 LEADER közösségéből. Tovább az elmúlt két hét 5 legérdekesebbnek tűnő, honlapunkon szemlézett sajtóhírét, és az eljövendő két hét öt, szerintünk legígéretesebb rendezvényét is mellékeljük.

A hírlevél tartalmainak nagy része a weben is elérhető, itt, ahol az eredeti "lapszámok" címlapjai is megtekinthetők az archívum révén.

Legutóbbi számunkban többek között a már megszokott konferencia-hangulatjelentésünket olvashatják, ezúttal az Agrya fórumáról, interjút az ÚMVP-ben is megjelenő, misztikus szervezetről,a Pro Silváról, és bemutatkozik a Sághegy LEADER.

Szerkessze ön is! Mondja el véleményét, vagy küldjön nekünk témajavaslatot hozzászólásban itt, a Fórumon, vagy e-mailben!

Cikk megosztása