2009-ben is óriási érdeklődés kísérte a Hamvazószerdát követő napot, amelyen közel 1300 étteremben ebédelhettünk, vacsorázhattunk fél áron.

A Magyar Turizmus Zrt. 2010-ben is meghirdeti az akció. Ezúttal február 18-ára esik a Torkos Csütörtök! Az éttermek jelentkezése folyamatosan zajlik.

A Torkos Csütörtök 2010-hez csatlakozott éttermek listáját megtalálja az alábbi honlapokon:

- http://www.torkoscsutortok.hu
- http://www.menjunkenni.hu
- http://www.itthon.hu

A listában szereplő éttermeken kívül a MÁV-START Zrt. belföldi IC vonataiban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsik belföldi szakaszán közlekedő Utasellátó célú étkezőkocsik is egységesen részt vesznek a 2010. február 18-i Torkos Csütörtök akcióban.

Miről szól a Torkos Csütörtök akció?

Február 18-án, azaz Torkos Csütörtök napján a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

A TorkosCsutortok.hu oldalon feladott asztalfoglalást 2 napon belül igazolják vissza. Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes. A foglalás feladásáról és annak visszaigazolásáról is e-mailben küldenek tájékoztatást.

Nyereményjáték

TorkosCsutortok.hu oldalon asztalt foglalók között kisorsolnak 10 db 5000 Ft értékű NetPincér.hu kupont. A sorsolásra 2010. február 19-én 10 órakor kerül sor.

Tervezés alatt a Hazajáró Hét

2009-ben, június második hétvégéjére meghirdettük a Hazajáró Hétvégét, mely jellegében és célkitűzéseit tekintve is hasonlított a Torkos Csütörtök vagy a Borszerda néven ismertté vált kezdeményezésekhez. A háromnapos program a falusi, tágabb értelemben a vidéki turizmust és a vidéken termett vagy előállított magyar termékeket állította középpontba, az ország különböző térségeinek minél több – legalább 20%-os kedvezménnyel kínált – szálláshellyel, programmal, szolgáltatással történő megjelentetésével.

2010-ben már kibővített, egy hetes Hazajáró akciót tervezünk a vidéki turizmus és a hazai termékek népszerűsítése érdekében. Figyeljék ezzel kapcsolatban a vidéki és vidékfejlesztési hírek oldalát, a http://www.umvp.eu -t, s keressék a friss információkat a Hazajáró Hétről!

Forrás: umvp.eu, torkoscsutortok.hu

Cikk megosztása