A pályázat célja: felkutatni, jutalmazni és közismertté tenni – belföldön és más Európai Uniós tagországokban - az EU és nemzeti társfinanszírozással megvalósított, mintaértékű agrár-vidékfejlesztési gyakorlatokat, a magyarországi kiemelkedő, példamutató, gazdaságilag fenntartható, innovatív fejlesztéseket.

Bemutatásukkal, az információk cseréjével tovább erősíteni az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) forrásainak a vidék gazdasági, infrastrukturális, közösségi-társadalmi fejlődésére gyakorolt hatását.

A megvalósított fejlesztések eredményeinek megismertetésével, a jó és hasznosítható példák erejével bátorítani a vállalkozásokat, egyéneket és termelői szervezeteket, önkormányzatokat, közösségeket fejlesztési céljaik, elképzeléseik valóra váltására.

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthat be természetes személy, őstermelő, egyéni és társas vállalkozás, szövetkezet, TÉSZ és termelői csoport, civil szervezet, települési és kisebbségi önkormányzat és azok társulásai, egyház, alapítvány, LEADER+ (AVOP) és LEADER helyi akciócsoport.

A pályázatok postára adásának határideje: 2010. február 22-én (hétfőn) 24 óra.
Csak a postai úton feladott és a határidőt megelőző postai bélyegzővel ellátott pályázat fogadható be.
Postacím: FVM VKSZI MNVH állandó titkárság, 1055 Budapest, Kossuth tér 11. A borítékon tüntessék fel a következő szöveget: „A megújuló vidékért”
A megadott határidőn túl postára adott pályázati dokumentációkat nem áll módunkban elfogadni.

További tudnivaló az mnvh.eu oldalán!

Cikk megosztása