A www.umvp.eu folyamatos változása során kialakítottunk számos új szolgáltatást, mellyel a támogatásigénylőket, és a Program iránt érdeklődőket szeretnénk könnyebb és átláthatóbb módon tájékoztatni.

Minden aktuális, nyitott támogatási lehetőségről a „Fejlesszen Ön is!” kezdőoldali rovatban találnak információt.
Amennyiben a korábban futó, vagy a folyamatosan nyomon követhető intézkedésekről szeretnének tájékozódni, használják a „Keresés” gombot, amely immár „Részletes keresés” opcióval bővült.

A folyamatos fejlesztés következtében több, korábban is hasznos aloldal eltűnt a kezdőoldalról, hiszen ezek, a jelenleg nem nyitott támogatási forrásokhoz készültek. Természetesen minden ilyen aloldal elérhető a kezdőoldali „Támogatások” menüpontból, az adott tengelyes fülre kattintva.
Így megtalálják a II. tengelyes intézkedések aloldalait, az AKG és az erdőgazdálkodással és környezetkímélő mezőgazdasággal kapcsolatos oldalakat, míg a LEADER programról folyamatosan tájékozódhatnak a IV. tengely menüben.

Kérdéseiket és észrevételeiket továbbra is várjuk az [email protected] címre, vagy fórum- és cikkhozzászólások formájában!

Cikk megosztása