Megkezdődött a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) és az FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet által gondozott „ÉLVEZZE A VIDÉK VENDÉGSZERETETÉT!” című országos szálláshely- és falusi turisztikai szolgáltatás-katalógus 2010-es kiadásának előkészítése. Itt az alkalom, hogy Ön is jelentkezzen!

Az új méretben, megújult arculattal megjelenő kiadvány 2010-ben legalább 30 ezer példányban jut el a vendégekhez, tartalmát a LEADER akcióterületeken található településekről beérkezett jelentkezések tükrében a FATOSZ az FVM VKSZI-vel együttműködésben rendszerezi.

A falvak szerteágazó kínálatát évek óta egyre nagyobb sikerrel felvonultató szemléhez az alábbi csatornákon juthatnak az érdeklődők:

  • a FATOSZ központi irodájában (1077 Budapest, Király u. 93.);
  • Magyarország 150 Tourinform Irodájában, 96 LEADER Helyi Akciócsoportjának munkaszervezeteinél, 173 Helyi Vidékfejlesztési Irodájában;
  • a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban;
  • rendezvényeken (Utazás Kiállítás, LEADER Expo, T-COM Gyereksziget, Mesterségek Ünnepe, AgrárExpo, Főszezon kiállítás, Magyar Vidék Napja, belföldi turisztikai kiállítások, gasztronómiai-, folklór- és hagyományőrző fesztiválok, stb.);
  • postai úton megrendelhető a Magyar Turizmus Zrt. honlapjáról.

A szálláshelyek és szolgáltatók a korábbi évekhez hasonlóan, hirdetések formájában jelennek meg. A fényképes hirdetés ára 4.000 Ft+ÁFA, azaz bruttó 5.000 Ft. A megrendelőlap és az adatlap beérkezését követően a FATOSZ számlát állít ki a megrendelő felé. A megjelenés díját a FATOSZ Budapest Bank Nyrt-nél vezetett, 10103173-40063023-01000005 számú számlájára, a jelentkezési határidőn belül kell átutalni. (Amennyiben a megadott időpontig nem érkezik meg a hirdetés összege, a hirdetést nem tudjuk megjelenteni.) A számlázási név és cím megjelölésére a csatolt megrendelőlapon és adatlapon nyílik mód.

A megrendelés menete a következő. A teljes körűen kitöltött Megrendelőlapot és Adatlapot, valamint egy legalább 100 Kb méretű digitális fotót a szálláshelyről/szolgáltatásról a [email protected] e-mail címre kérjük elküldeni. A sajátkezű aláírással ellátott Megrendelőlapot és Adatlapot eljuttathatja (szkennelve) a fenti email-címre, illetve papíralapon, postai úton a FATOSZ címére (1077 Budapest, Király u. 93.), vagy az 1/352-9804, 1/268-0592 fax-számok valamelyikére.

Jelentkezési határidő: 2010. január 4. További információt Mindler Ágnes, a FATOSZ munkatársa nyújt az 1/352-9804 számon.

Fontos! Több vendégház vagy szolgáltatás esetén házanként, illetve szolgáltatásonként egy adatlap szükséges! A bruttó 5.000 Ft-os díj egy megjelenésre (vendégházra, szolgáltatásra) vonatkozik.

Reméljük, hogy Ön is élni fog a kiadványban történő megjelenés lehetőségével!

Tisztelettel üdvözli az
FVM VKSZI Társadalmi Kapcsolatok Igazgatósága

Cikk megosztása