Az ÚMVP Irányító Hatóságának 80/2009. (X. 30.) közleménye az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatások ismételt igénybevételének jogosultságát megalapozó jogszabályok jegyzékéről a 2009. december 1-15. támogatási kérelem benyújtási időszakra vonatkozóan.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 52/2007. (VI. 28.) FVM rendelet 6. § (9) bekezdésében foglaltak alapján az alábbiakban közzé tesszük azoknak a jogszabályoknak a jegyzékét, amelyek indokolják a szaktanácsadási támogatás ismételt igénybevételére való jogosultságot.

A szaktanácsadási támogatást második vagy harmadik alkalommal igénybe venni szándékozó ügyfél, a 2009. december 1-15. között benyújtandó támogatási kérelmében kizárólag a következő listában felsorolt azon jogszabályokra hivatkozhat, amelyek a 2009. június 1-15. között benyújtott támogatási kérelmében nem szerepeltek.

Részletek itt!

*

Közzétettük az umvp.eu Dokumentumtárában az ÚMVP szakképzési kiadványt letölthető formában!

Cikk megosztása