A Muharay Elemér Népművészeti Szövetség már megkezdte a jövő évi kiemelt népművészeti események, fesztiválok programjainak összeállítását és hamarosan indítja fesztiváljainak népszerűsítését is „FOLK-TÚRA - több mint fesztivál!” címmel.

Ez azt jelenti, hogy az együttműködésben résztvevők ajánlatait nemcsak a fesztiválok időpontjával, programjaival hangolják össze, hanem egyedi szakmai programot állítanak össze az érdeklődő egyéni és családi résztvevőknek (tánctanítás, kézműves foglalkozás, tájház látogatás, falusi folk-kirándulás egy közeli településre, tájház látogatás, kézműves műhelyek, stb.)

Emellett a fesztivál más településeken zajló bemutatóira, „a vendéget is kiviszi”, a helyi lehetőségek, pincék, porták, ételek, és egyéb látnivalók felkínálásával.

Figyelembe véve, hogy a tánc nemcsak művészet, hanem „mozgás”, ahol a lehetőségek engedik fontos beiktatni a programba az egészséges életmód népszerűsítését: túrák, gyógynövénygyűjtések, gyógyfürdők, biokertek és termékek bemutatójával.

Ajánlataikkal, egyedi programjavaslataikkal, együttműködési szándékukkal Önök is csatlakozhatnak a népművészeti szövetség fesztiváljaihoz, kínálatának bővítéséhez

Jelentkezéseiket az alábbi e-mail címre várják: [email protected]!

A Muharay Elemér Népművészeti Szövetség 2010. évi fesztiváljainak időpontjairól a www.falusiturizmus.eu honlap falusi programok menüpontján belül tájékozódhatnak!

Cikk megosztása