Az ÚMVP Irányító Hatóságának 46/2009. (VI. 29.) közleménye a 61/2009 (V. 14.) FVM rendelet módosításáról.

Közzétettük a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium kezdeményezte az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott agrár-környezetgazdálkodási támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 61/2009 (V. 14.) FVM rendelet módosítását.

A tervezett módosítás elsősorban a támogatási kérelmek pontozásával kapcsolatos pontosítását tartalmazza, mely módosítások kedvezőbb hatással lesznek a támogatási kérelem elbírálására. Egyidejűleg a támogatási kérelmek beadási határideje 2009. július 25-re módosul.

A részletekért olvassák el a közleményt a dokumentumtárunkban, itt!

Amennyiben a gazdálkodóknak kérdései merülnek fel, a Regionális Szaktanácsadási Központok szaktanácsadói, a Falugazdász hálózat, illetve a Magyar Agrárkamara szaktanácsadói, valamint a szaktanácsadók segítséget tudnak nyújtani, forduljanak hozzájuk bizalommal.

Továbbá javasoljuk, hogy kísérjék figyelemmel a http://www.umvp.eu/akg honlapot, az ott található Gyakran Ismételt Kérdések további információval szolgálhatnak az agrár- környezetgazdálkodási támogatás igénybevételével kapcsolatban.

Forrás: fvm.hu

Cikk megosztása