Pék szakmai ismeretek, édességkészítés szakmai ismeretek
0 Ft10 000 Ft
Szerzők: Dabasi János, Fazekasné Szirmai Katalin, Galicz István, Hídvégi Marianna, Kutasiné Harsányi Tünde
ISBN: 978-963-309-147-0
Kiadás éve: 2024.
Oldalszám: 149 oldal
Kötészet: spirálozott kötés
Tömeg: 437 g
Nyomda: Premier Nyomda Kft.
Ár: 10.000,- Ft
Ezt a könyvet azok számára készítettük, akik a pék szakma és az édességkészítés mesterségének mélységeibe kívánnak elmerülni. A lényegre törő, kompakt leckékkel a kezdők és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt átfogó ismereteket és segítséget szeretnénk nyújtani.
Bemutatjuk a legmodernebb technikákat és azok alkalmazásait, amelyek lehetővé teszik a könyvet használók számára, hogy naprakész tudással rendelkezzenek, így biztosítva helyüket a gyorsan változó gasztronómia világában. A könyv részletesen tárgyalja a hagyományos és modern alapanyagokat, segít felfedezni a különböző tésztakészítési, sütési és díszítési technikák titkait, valamint betekintést nyújt a szakmai berendezések kezelésébe.
Az egyes témák megértését videófilmek, valamint két- és háromdimenziós, animált és narrált, holografikus jellegű animációk támogatják. Ezek segítenek valósághűen láttatni az ismeretanyagot. A tartalmak megjelenítésére egy fejlett, összetett tartalomszolgáltató környezet áll rendelkezésre, melynek felhasználói oldali része egy univerzális mobilapplikáció. Ebben a jövőbe mutató megoldásban az olvasás hagyományos értéke találkozik a legmodernebb vizuális technika szemléltető erejével.
Kiadványunk elsősorban a középfokú pék, pék-cukrász és édességkészítő szakmai oktatásban részt vevők számára készült, egy új ismeretátadási, ismeretbefogadási lehetőséget biztosítva azoknak, akik többre vágynak a hagyományos könyvek nyújtotta, megszokott olvasási élménynél. De ajánljuk a szakmák iránt érdeklődő kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A könyv egyszerre kézzel fogható kiadvány és applikáción keresztül lejátszható multimédiás tartalom is. Könnyen érthető szövegek, látványos megjelenés, mobilos kiegészítések – ezek a tartalmak egymást erősítve segítik a megértést és a tudás mélyítését.
A könyvhöz tartozó tartalmak korlátlan számú eszközön használhatók. Mindössze az AR Books LibrARy applikáció telepítése szükséges a mobileszközön, majd meg kell adni a könyv belső oldalán található kiadványkódot. Oktatási környezetben a könyv használata lehetséges egyéni tanulás, csoportmunka vagy frontális osztálymunka keretében egyaránt. Az applikáció korlátlanul telepíthető iskolai eszközre vagy eszközökre. Adatvédelmi és kényelmi okokból elegendő egy iskolai címmel regisztrálni, majd ezzel az egy címmel és jelszóval az összes készüléken be lehet jelentkezni.
E könyv célja, hogy inspirálja és támogassa a szakembereket és a szakma iránt érdeklődőket a pék- és édességkészítés világában való elmélyülésben, ösztönözve őket arra, hogy folyamatosan fejlesszék szakmai készségeiket.