A helyi termékek előállításának és értékesítésének a vidékfejlesztésben játszott szerepét vélhetően nem kell bizonygatnunk.

A termelők segítségre szorulnak a termékeik előállításával kapcsolatosan az induláshoz és a helyi erőforrások hasznosításán alapuló foglalkoztatási, többletjövedelem-szerzési lehetőség kihasználásához. Ugyanakkor a fogyasztók számára is fontos ez az egészséges és környezetbarát termékpotenciál kihasználása. A szükséges segítség azonban térségenként, gyakran termék fajtánként is változó lehet.

Annak érdekében, hogy a helyi termékek előállítását segíteni tudjuk Kérdőívet állítottunk össze. Kérdőíves felmérésünk célja a legfontosabb területekre irányuló, térségenként differenciált és a helyi törekvésekhez illeszkedő beavatkozási javaslat megalapozása. Ehhez kérünk Öntől, mint a saját térségét és abban a helyi termékállítás és értékesítés helyzetét ismerőtől segítséget.

Kérjük, hogy a mellékletben található, A HELYI TERMÉKEKRŐL ÉS KISTÉRSÉGI MENEDZSELÉSÜKRŐL szóló kérdőívet töltse ki és legkésőbb május 31-ig jutassa vissza az [email protected] e-mail címre.

Budapesten egy kérdőívek eredményeit összegző rendezvényt tervezünk tartani.

Értékes segítségét előre is köszönjük.
 

Cikk megosztása